Pratdip

El conseller Ausàs inaugura les piscines

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va inaugurar ahir al matí les noves piscines municipals de Pratdip, que han suposat una inversió de 159.400 euros de la Generalitat, dels 189.721 que ha costat l'habilitació del complex. El projecte ha consistit en el condicionament de la piscina per tal d'optimitzar-hi recursos hidràulics i energètics.

Ausàs també va visitar la Casa de la Vila de Riudecanyes, on va visitar les obres de la nova llar d'infants, que també ha rebut inversió del govern. Després va inaugurar les millores que s'han fet a la Casa de la Vila i que han afectat la planta baixa i el segon pis per fer-los més funcional, i també s'hi han fet tasques de pintura i fusteria. En aquest cas, la inversió de la Generalitat ha estat de 60.000 euros, dels 105.000 que ha suposat el projecte. Totes dues obres han estat finançades en part pel Departament de Governació, que a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) ha invertit un total de 219.400 euros entre tots dos projectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona