Variació del recorregut de l'autobús a les Franqueses del Vallès per adaptar-se a les noves necessitats de mobilitat dels veïns

Les línies d'autobús 20 i 22 que circulen per Bellavista procedents de Granollers han canviat el recorregut per adaptar-se a les noves necessitats de mobilitat de les veïnes i veïns, segons informa l'ajuntament de les Franqueses del Vallès

Atenent la petició realitzada per l'Àrea de Serveis Municipals de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i d'acord amb el consistori de Granollers, l'empresa Sagalés ha variat el recorregut, que ara arriba a la zona nord de Bellavista cobrint d'aquesta forma el creixement urbanístic, zones comercials, equipaments socials i educatius que s'han anat produint darrerament.

El nou recorregut surt de la Plaça Espanya i, en comptes del carrer de Girona, pren el carrer de Barcelona fins al carrer Ronda Nord on gira per continuar pels carrers Andalusia, Cardedeu i Aragó i tornar a la Plaça Espanya. Aquest nou itinerari suposa la implantació de dues noves parades d'autobús al carrer Barcelona i una altra al carrer de Ronda Nord cantonada carrer d'Astúries. També s'ha fet una parada nova al carrer de Cardedeu, mentre que ha quedat anul·lada la parada del carrer de Girona.

El nou canvi de recorregut no modifica els horaris de pas establers, cada mitja hora, ja que es pot fer l'itinerari pràcticament amb els mateixos temps que abans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona