Serveis

Els transportistes anuncien mobilitzacions contra Vila

Els transportistes tarragonins van anunciar ahir que respondran amb mobilitzacions a les restriccions de pas de camions a l'N-240 i l'N-340 anunciades pel conseller de Territori, Santi Vila, dins del paquet de mesures pactades amb el Ministeri de Foment. El director de la Federació Empresarial d'Autotransport de Tarragona (FEAT), Josep Lluís Aymat, va afirmar que considera “una agressió en tota regla” la mesura que els obligarà a circular per l'AP-2 entre Lleida i Montblanc i per l'AP-7 entre Orpesa i l'Hospitalet de l'Infant i entre Torredembarra i Vilafranca. En declaracions a l'ACN, Aymat va subratllar que el transport de mercaderies és estratègic per a l'economia i va recordar que ja suporta una elevada pressió fiscal.

La mesura tampoc va ser ben rebuda per la Diputació de Lleida. El seu president, Joan Reñé, va reclamar, en declaracions recollides per Europa Pres, la gratuïtat de l'AP-2 en lloc d'un peatge bonificat per al transport lleidatà en direcció a Tarragona.

Per Rañé, la mesura pactada “és una solució que no resol el problema de l'N-240 en el tram que afecta les comarques de Lleida”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia