Serveis

El telefèric de la vall Fosca atreu un 30% més de passatgers

Durant els primers dies de juliol ha transportat més de 3.300 persones per accedir a Aigüestortes

Més de 3.300 passatgers han utilitzat durant els primers quinze dies de juliol el servei telefèric de la vall Fosca per accedir al Parc d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Des de principi de temporada, aquest mitjà de transport ha rebut 1.035 visitants més que el 2014. Fet que representa un increment del 30% de visites. L'Ajuntament de Torre de Capdella ha atribuït l'augment de públic al fet que s'ha realitzat més promoció d'aquest equipament turístic i a la circumstància que cada any es reben més grups a través d'agències de viatges. A més, ha destacat que el temps ha acompanyat. L'any passat, entre el juliol i el setembre, van agafar el telefèric unes 22.000 persones.

El telefèric de la vall Fosca ofereix l'aventura d'accedir a 2.200 metres, a l'únic Parc Nacional de Catalunya, Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En 14 minuts, salva un desnivell de 450 metres i permet accedir als més de 30 estanys que en formen part. Des d'Estany Gento, punt d'arribada del telefèric a la cota 2.200, es poden fer diferents caminades, pensades per a tots els públics. Entre aquestes hi ha la via verda del carrilet, un camí de 5 quilòmetres sense desnivells que segueix l'antiga via del carrilet que servia per transportar material i treballadors, i que passa per petits túnels. També hi ha el GR11, que comunica amb Espot i amb la Vall de Boí; o rutes pels 32 estanys que formen aquesta impressionant zona del parc.

Al centre d'informació del Parc d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, situat a la cota 2.200, es pot visitar l'exposició permanent, rebre informació i participar en els tastets de natura que s'hi ofereixen de dilluns a divendres per conèixer millor aquesta zona del parc.

LA XIFRA

3.300
visitants
ha transportat el telefèric de la vall Fosca en els primers quinze dies de juliol per pujar a Aigüestortes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia