Serveis

Concert d'homenatge a Pau Casals al Vendrell

Aquest dijous, 22 d'octubre, a les nou del vespre, a l'església parroquial del Vendrell tindrà lloc un concert de commemoració del 42è aniversari de la mort del compositor Pau Casals. El concert serà a càrrec de l'organista Juan de la Rubia i Musica Reservata de Barcelona.

Es presentarà un programa inèdit, que es va estrenar l'estiu del 2014 en el XLI Festival de Música de Maó i que pretén també ser un homenatge al compositor estonià Arvo Pärt, icona del minimalisme sacre de la segona meitat del segle XX i que aquest any complirà 80 anys. Entre altres peces, el programa inclou les obres següents: Annum per annum, d'Arvo Pärt, i Ave Maria, a 8, de Tomás Luis de Victoria i de Giovanni Pierluigi da Palestrina.

Musica Reservata de Barcelona és una formació musical amb 25 anys d'activitat ininterrompuda i és avui un dels grups vocals més coneguts del país per la seva dedicació exclusiva al repertori religiós del Renaixement i, molt especialment, a l'escola ibèrica de polifonia.

Ha actuat arreu de l'Estat espanyol, Alemanya, França, Itàlia, Palestina, Jordània, Polònia i Finlàndia. Destaca la seva participació en els principals festivals, com ara els de Granada, Daroca, Ronda, Conca, Segòvia, Girona, Fimte d'Almeria i els festivals de Ciutadella i Maó, a Menorca. Ha enregistrat cinc discos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia