Serveis

Els empresaris de la Foia insistixen en demanar la nova subestació elèctrica

Els dirigents d'IBIAE es reunixen amb el diputat provincial de Foment i Desevolupament local

Els dirigents d'IBIAE s'han reunit a Alacant amb Sebastián Cañadas, Diputat provincial de Foment i Desenvolupament Local. Els responsables d'IBIAE li han donat a conèixer la problemàtica que tenen els empresaris de la Foia amb motiu del nou retard en la construcció de la subestació elèctrica de Castalla.

Cal recordar que el Govern central ha ajornat l'engegada de la mateixa i aquesta no veurà la llum fins a 2018. Aquesta circumstància perjudica de forma especial a les empreses de la zona, ja que frena el seu creixement, així com també a les noves que desitgen implantar-se aprofitant el terreny industrial existent.

Segons Torent i Gutièrrez, al diputat se li ha explicat que «les exigències de IBIAE no són un capritx, sinó una necessitat peremptòria a l'indicar-li que ja a alguna empresa interessada en créixer se li ha negat l'opció al·legant que no se li pot subministrar energia elèctrica.

D'aquesta manera, es perden oportunitats i, en conseqüència, creixement en forma d'inversions econòmiques i llocs de treball. Per tant, l'empipament dels empresaris és palès davant un termini que s'antoixa incomprensible front a la conjuntura actual».

Cañadas ha mostrat interès pel cas i els ha indicat que traslladarà la qüestió a César Sánchez, president de la Diputació d'Alacant. Héctor Torrent ha comentat que, «aquest tipus de reunions amb les diferents entitats polítiques de la demarcació i de la Comunitat van a seguir realitzant-se «per donar-los a conèixer la problemàtica i la necessitat, que és urgent, tot i que la reunió ha sigut “positiva” degut a què els polítics entenen la urgència de la nova subestació».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia