Serveis

El camp de futbol d'Amer ja té els vestidors nous

L'Ajuntament hi ha invertit 418.000 euros i posa fi a set anys en barracons

L'Ajuntament d'Amer ha posat fi a vint mesos d'obres i ha completat els vestidors nous del camp de futbol. Les obres han costat un total de 418.000 euros i s'han executat en dues fases, assenyala l'alcaldessa d'Amer, Maria Rosa Vila (CDC).

El projecte ha permès fer-hi arribar els abastaments d'aigua, el sanejament i l'energia elèctrica. L'edifici tindrà aigua calenta sanitària, amb aportació d'energia solar. La primera pedra dels vestidors la va posar l'anterior alcalde, Albert Plana (CiU), el 5 d'octubre del 2014. Al camp hi havia barracons des del 2009, pels quals el consistori pagava 15.000 euros anuals de lloguer.

En la primera fase de les obres (2014/2015), valorada en uns 300.000 euros, es van fer dos vestidors per als equips i un per als àrbitres, una infermeria, un magatzem i una sala de reunions. En la segona, valorada en 118.000 euros, s'han construït dos vestidors més, uns serveis higiènics i un bar. L'Ajuntament ha rebut una subvenció de la Diputació de 70.000 euros.

Portes obertes

Demà a la tarda hi ha jornada de portes obertes al camp. A les sis, hi ha un partit entre els juvenils de l'Amer i el Barça, on juga el mig amerenc Ferran Sarsanedas. A més, l'equip de govern (CDC-ERC) farà un reconeixement a Miquel Masachs i Iglesias, de qui l'Ajuntament descobrirà una placa. Masachs ha estat vinculat a l'Amer CF tota la vida, i la seva família va vendre els terrenys del camp al consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia