La comarca tindrà serveis especials d'autobusos per anar als cementiris

Aquest cap de setmana, coincidint amb la festivitat de Tots Sants, es posen en servei línies especials d'autobusos operades per Tusgsal i disponibles per a tothom que vulgui desplaçar-se en transport públic als cementiris de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Tiana.

En el cas de Badalona, hi haurà autobusos especials que uniran els barris d'Artigues, la Salut, Sistrells i Llefià amb el cementiri de Sant Pere des de les vuit del matí fins a les set de la tarda.

En el cas de Santa Coloma de Gramenet, la línia B18, que cobreix el recorregut entre el barri de Santa Rosa i el municipi de Montcada, passant per davant del cementiri colomenc, millorarà la seva freqüència i passarà cada 30 minuts. També funcionarà amb la mateixa freqüència diumenge, un dia que habitualment no circula. L'horari serà de les vuit del matí fins a les sis de la tarda. Diumenge també s'obrirà un accés gratuït perquè puguin aparcar els vehicles particulars a la zona de terra de darrera de la fàbrica de la Damm, amb entrada pel vial del parc de Can Zam i sortida de vianants per l'altra banda. Per accedir al cementiri de Tiana també es posarà en funcionament una línia especial que unirà el carrer de Pep Ventura amb l'equipament funerari de les 9 del matí a les dues del migdia.

Els dos cementiris de Badalona (el del Sant Crist i el de Sant Pere) ampliaran l'horari d'obertura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona