Administracions

Bescanó instal·larà càmeres amb lectors de matrícula

És un compromís de l’alcalde arran del robatori de bicicletes d’alta gamma

N’hi ha als accessos a les urbanitzacions

Bescanó instal·larà càmeres amb lectors de matrícula, un compromís que havia adquirit l’alcalde, Xavier Vinyoles (ERC), al juliol, quan el robatori específic de diverses bicicletes d’alta gamma en garatges de particulars del municipi va generar alarma entre els veïns. A més d’aquesta mesura, l’equip de govern es plantejava altres accions dissuasives com ara implementar vigilants municipals. El ple celebrat ahir a la nit va aprovar la modificació de crèdits del pressupost municipal, que inclou, entre d’altres, dotar pressupostàriament el desplegament de més càmeres lectores de matrícula. La inversió volta els 33.000 euros. Al gener, l’Ajuntament de Bescanó va instal·lar tres càmeres de seguretat amb lectors de matrícules als accessos de les urbanitzacions de Montfullà i de Mas Llunès a petició dels veïns per millorar la seguretat.

Un circuit de BTT

En el ple també es va impulsar un nou equipament municipal: un circuit de BTT. L’objectiu, segons va assenyalar l’alcalde, Xavier Vinyoles, és que sigui destinat a una escola de BTT per a la mainada de Bescanó. Aquest nou equipament estarà situat entre el camp de futbol i la piscina.

Balanç de cent dies de pacte entre ERC i la CUP

“El tracte i el funcionament és el d’un únic grup, comentem, discrepem i arribem a acords de manera molt natural”, va ressaltar Xavier Vinyoles (ERC) dels cent dies de govern. ERC i Junts van empatar amb cinc regidors i els republicans van pactar amb el regidor de la CUP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia