Infraestructures

Esquerra Unida pregunta en les Corts per les obres de la depuradora de Torrent

Han estat enregistrades una bateria de qüestions sobre els terminis d'execució d'aquesta infraestructura de reutilització d'aigües residuals

A la ciutat més gran de la comarca de l'Horta hi ha dos cartells que anuncien la construcció d'una infraestructura que havia de reutilitzar les aigües residuals. L'anunci està fet per l'extinta conselleria d'Obres Públiques, Urbanisme i Transport i l'altre, a l'empresa que teòricament havia de construir-la, sense que pel moment hi haja res al seu voltant.

Esquerra Unida de Torrent, mitjançant el grup parlamentari que aquesta organització política disposa a les Corts Valencianes, ha registrat una bateria de preguntes adreçades a la conselleria competent en matèria d'aigua, perquè explique la situació real d'aquesta infraestructura no substanciada.

Segons s'ha sabut, el projecte de les obres de reforma de la depuradora de Torrent, adjudicat l'any 2009 està per resoldre i es troba signat per Juan José Morenilla, imputat en el cas Emarsa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.