Urbanisme

Més pàrquing al Castanyer de Sant Joan les Fonts

L'increment del nombre de visitants al punt d'inici de la ruta de les colades basàltiques i les bombolles volcàniques ho fa necessari

A la zona també hi ha l'escola, la llar d'infants i l'església parroquial

El vulcanisme, sobretot les colades basàltiques i les bombolles volcàniques, de Sant Joan les Fonts és un dels principals atractius turístics i un dels actius que més ha potenciat l'Ajuntament d'aquest municipi durant els últims anys. Això s'ha traduït en una major afluència de visitants, que inicien l'anomenada Ruta de les tres colades al sector del Castanyer, a l'esquerra del riu Fluvià aigües avall.

L'increment de persones a la zona ha obligat el govern local a ampliar la zona d'aparcament amb una trentena de places més, ja que en aquell indret del municipi de Sant Joan les Fonts hi ha, a més, l'escola de primària Castanyer i la llar d'infants El Niu i, per tant, a les hores d'entrada i sortida dels alumnes d'aquests dos centres, la circulació i l'acumulació de vehicles és important. A tot plegat cal afegir-hi, aquells que aparquen en aquest espai quan hi ha oficis religiosos, misses i enterraments, que s'oficien a l'església parroquial, que és a tocar dels altres dos equipaments. A part dels nous aparcaments per a vehicles petits, el govern local n'ha fet habilitar també dos per a autocars.

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha invertit un total de 32.555 euros en els treballs d'habilitació de les noves places d'aparcament. A més, ha aprofitat les obres per pavimentar amb formigó l'accés a l'entrada de l'escola Castanyer i l'accés inferior a la llar d'infants.

Amb aquesta actuació, l'Ajuntament ha consolidat, doncs, un sector de serveis que és capital per a aquest municipi garrotxí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia