Urbanisme

Municipal

urbanisme

Torelló talla durant un mes el cèntric carrer Sant Miquel

L'actuació s'emmarca en la segona fase de les obres de reurbanització del carrer Sant Bartomeu

Des de dimecres passat, el carrer Sant Miquel, un dels més cèntrics i utilitzats de Torelló, està tallat al trànsit rodat a partir de l'encreuament amb el passatge cap a la plaça Nova. El motiu del tall és l'inici de la segona fase de les obres de reurbanització del carrer Sant Bartomeu, que van començar fa poc més de dos mesos: “Al carrer Sant Bartomeu s'està fent una plataforma única amb prioritat per a vianants, a l'estil del que ja s'ha fet a tot el nucli antic de Torelló. Precisament, l'entrada del nucli antic és l'encreuament entre el carrer Sant Miquel, el Sant Bartomeu, el dels Estudis i el Capsavila, i és en aquest punt on cal fer una plataforma elevada per alertar que comença una zona de prioritat invertida. L'objectiu és que els vehicles redueixin la velocitat en aquest punt”, explica el regidor d'urbanisme, David Forcada.

Les obres van començar dimecres passat amb alguns problemes de mobilitat, ja que l'inici de l'actuació va agafar desprevingut fins i tot l'Ajuntament: “Han acabat la primera fase abans del previst i van començar la segona fase sense informar gaire ningú. Ara ja s'ha senyalitzat tot correctament”, comenta Forcada, que afegeix que espera que en el termini d'un mes les obres estiguin pràcticament acabades: “Tenim el compromís que per Carnaval estarà a punt.”

A dues bandes

Un cop començada l'actuació en aquesta cruïlla, està previst que a finals de la setmana que ve es comenci a col·locar la pedra superior a l'extrem del carrer Sant Bartomeu amb el carrer Manlleu: “Treballarà un equip a cada costat”, diu Forcada.

LA FRASE

Es fa una plataforma elevada a l'entrada de la zona de prioritat invertida. Per Carnaval hauria d'estar a punt
David Forcada
regidor d'urbanisme de torelló


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia