Els veïns de la Bleda tornen a demanar l'empara del Síndic de Greuges

L'associació de veïns afectats de la zona urbana de la Bleda, a Sant Martí Sarroca, ha tornat a recórrer al Síndic de Greuges per denunciar el projecte de reparcel·lació i d'urbanització al barri que impulsa el govern local (CiU) i no descarten fer-ho en altres instàncies, per «les constants vulneracions del tràmit d'informació pública en què està la tercera aprovació inicial del projecte per urbanitzar desmesuradament el barri», segons expliquen en un comunicat. Els veïns ho han fet públic aquests dies coincidint amb el fet que aquests dies està en exposició pública el projecte. Els veïns expliquen que, si han tornat a exercir el seu dret d'empara davant la Sindicatura de Greuges, això és degut al fet que encara ara «no se'ls ha facilitat la documentació del nou procediment perquè puguin redactar les pertinents al·legacions», segons expliquen. El tràmit d'aprovació del projecte d'urbanització es va fer el 14 de març.

En la nota, els veïns de la Bleda diuen que l'associació demanarà que s'investigui «l'opacitat i la falta de transparència» en la gestió de l'actual equip de govern liderat per Ramon Carbó, i demanarà que se l'insti a complir el dret reconegut per la llei.

L'incompliment del tràmit per part de l'alcalde, que segons la publicació oficial acabaria el 14 d'abril, el dimarts després del dilluns de Pasqua, col·loca en total indefensió tots els afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona