Urbanisme

alió

El municipi d'Alió prepara una remodelació integral dels carrers

L'Ajuntament d'Alió (Alt Camp) prepara la reforma integral del seu nucli urbà. L'operació englobarà tots els carrers del sector oest del municipi i servirà per adequar tota la xarxa de serveis bàsics, com ara les conduccions d'aigua, la xarxa de connexió elèctrica i tota la trama de conduccions del clavegueram que serà canalitzada fins a la depuradora. Les obres, que es podrien posar a licitació al novembre, arrencaran amb una primera fase pressupostada en 400.0000 euros. La continuïtat de la resta del projecte quedarà supeditada a l'adjudicació de subvencions de les diferents administracions.

Paral·lelament, el municipi també ha acabat les obres de condicionament de la piscina municipal amb els fons del pla d'inversió local i ha enllestit la urbanització de la zona propera al centre cultural amb la pavimentació d'un dels vials. A més, continuen les obres als camins de Vilafranca i de Santes Creus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.