Urbanisme

mollerussa

Signen el conveni per rehabilitar el nucli antic

El conseller de Política Territorial i l'alcaldessa de Mollerussa, Joaquim Nadal i Teresa Ginestà, van signar ahir el conveni de col·laboració del programa de rehabilitació del nucli antic concedit en el marc de la Llei de Barris. En total el pla preveu una inversió de 8,5 milions d'euros, dels quals 4,2 milions se'ns farà càrrec el govern català dins del pressupost de la Llei de Barris.

El programa d'actuacions l'ha definit el consistori i preveu la reurbanització de l'avinguda Catalunya, rehabilitar pisos i posar-hi ascensors, fer de vianants la Vila Closa i una millora general de l'accessibilitat al centre, entre altres actuacions urbanístiques. En matèria social i econòmica, es preveuen programes de millora de la convivència i del foment del comerç. Els programes socials i comercials sumen una inversió de més d'un milió d'euros, segons va explicar ahir Política Territorial a través d'un comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.