Urbanisme

Es critica a Torrent la lentitud en resoldre una prioritat urbanística

El Grup Socialista Municipal desaprova la lentitud del Partit Popular per a impulsar el sector de la Sèquia de Picanya

El Ple del Consell de la Generalitat Valenciana va declarar el passat dia 23 de Desembre de 2011 com a “prioritari” un sector de 382.000 metres quadrats per a convertir-lo en sòl industrial compatible amb terciari, en la zona de la Sèquia de Picanya d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta.

El Grup Municipal Socialista en l'ajuntament de Torrent, va secundar des del primer moment, la iniciativa, en considerar-la una oportunitat per a revitalitzar i dinamitzar l'economia local i, sobretot, per a la generació d'ocupació.

Passat tot aquest temps, i davant una actitud passiva del govern popular, el grup polític denunciant reprova la inacció del Partit Popular per a promoure i desenvolupar aquest projecte, així com per frustrar les expectatives generades i les possibilitats del mateix, ja que entenen que la dita iniciativa, a més de considerar-la prioritària, és també necessària per a combatre la desocupació en la ciutat.

No obstant això, el portaveu socialista Andrés Campos, assegura que des del Grup Municipal, esperen i desitgen que esta iniciativa no es quede com tantes altres, relegada a ser un mer anunci o titular de premsa, així com a convertir-se en un nou projecte més sense complir, igual que li ha passat en la mateixa zona, a la construcció del pont de connexió amb el Distribuïdor Comarcal Sud i a l'ampliació i modernització de la Depuradora d'Aigües residuals prevista també per la Generalitat des de fa més de 10 anys.

No és el mateix prometre que fer

Pere Rossell

Bé que m'ho deia la meua iaia paterna, una dona procedent d eles terres d'interior del País Valencià, acostumada a veure-les passar i observar que no és el mateix prometre fer coses que portar-les a bon port i a terme. Ella m'ho deia en castellà, la seua llengua originària, i amb aquella gràcia que sempre caracteritza la gent major, adobada pel decurs del temps i pel grau que els hi proporciona l'experiència.

Durant aquests anys en que ha governat —i en cara dura— la mà poc destra del PP, la ciutat no sols no ha avançat, sinó que s'ha limitat a viure de renda i a costa dels regals que ha fet als seus coneguts i saludats, com és el cas de la Universitat Catòlica, l'edifici de la qual suposa una excepció en la barriada on està ubicat.

La llista de coses per fer durant el sexenni popular, és llarga i fosca. Interessa més sectors dels que ells voldrien i afecta més famílies i més gent de la necessària. S'haurien de posar fil a l'agulla i començar a fer realitat allò que van prometre i que no han fet durant tot aquest temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.