Urbanisme

El PSC d'Olot veu urgent obrir el polígon de la Canya

Josep Guix diu que és una clara millora de l'accés a la zona

Remarca que redueix l'impacte a l'Escola Llar

El portaveu del PSC d'Olot, Josep Guix, a l'oposició, ha reclamat l'obertura immediata de l'accés al polígon d'activitats econòmiques del costat de l'Escola Llar, a la carretera de la Canya. Aquest vial fa temps que està tancat i falta pavimentar-lo. Connecta amb la carretera de la Canya al giratori previ al sector de Cuní. Guix ha explicat que amb l'obertura del nou accés a aquest polígon s'evitarà que els cotxes i camions hagin de passar per davant de l'Escola Llar i hagin de fer la volta a la rotonda de Can Minguet si volen anar cap a la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts.

El portaveu dels socialistes olotins, a més, hi ha afegit que amb el nou vial es podria obrir de manera definitiva el pas de vehicles cap a la depuradora i la planta de reciclatge, i es descongestionaria el trànsit del camí de les Feixes. “Així, aquesta ruta, tan apreciada pels olotins i la gent de la Canya, podria recuperar el seu ús inicial de camí ral i via verda”, ha indicat. A part, Josep Guix ha remarcat que obrir l'accés al polígon de la Canya comportarà la millora dels carrers que en formen part. “D'aquesta manera, donem un bon suport a l'activitat industrial de la zona del polígon de la Canya, encara que sigui d'iniciativa privada, ja que l'Ajuntament ha de forçar la millora de les infraestructures bàsiques de la ciutat”, ha conclòs.

LA FRASE

El nou vial reduiria la contaminació acústica i ambiental a la zona on hi ha l'Escola Llar
Josep Guix
Portaveu del PSC a Olot


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia