Urbanisme

Santa Susanna estrena el centre cívic sense acabar

El casal d'avis comença avui l'activitat al nou edifici

L'equipament tenia previst obrir l'any 2010

Els socis del casal d'avis de Santa Susanna, uns quatre-cents segons l'Ajuntament, estrenaran avui les noves instal·lacions del centre cívic coincidint amb la celebració de la Diada; serà l'única activitat que de moment es farà al que ha estat el gran projecte dels dos últims mandats.

L'edifici, que ocupa uns 3.000 m² en un solar a tocar de la carretera N-II, havia d'haver obert les portes el 2010, però problemes amb el finançament han anat allargant la seva posada en marxa. De fet, el casal d'avis només ocupa uns 500 m² del total de superfície útil, on també ha d'anar la biblioteca, l'espai per a joves, una sala d'actes i altres tallers de formació.

L'alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier (AiS), explica que el trasllat del casal d'avis “era imprescindible” perquè durant l'estiu ja s'havia buidat el local que els socis ocupaven fins ara. “Tot està a punt perquè puguin reprendre l'activitat a la nova seu”, va afirmar ahir.

Campolier xifra en 1,8 milions el cost inicial del centre cívic, i el 95% ha estat subvencionat per altres administracions que no són l'Ajuntament, explica. L'objectiu prioritari per al govern és trobar finançament per moblar la biblioteca i acabar de condicionar els altres espais.

A més, de moment, no es preveu posar en marxa els serveis que havien d'ocupar el primer pis i sí concentrar tota l'activitat social i cultural a la planta baixa. “Confiem que a finals d'any el centre cívic funcioni a ple rendiment”, assenyala l'alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia