Urbanisme

Can Bonastre enfronta govern i CUP a Masquefa

La CUP de Masquefa ha denunciat recentment la “falta de control urbanístic” de l'Ajuntament en les obres que s'estan duent a terme a la zona de Can Bonastre, on s'ha d'instal·lar l'empresa Carreras. Segons expliquen els cupaires, les obres al terreny han estat aturades arran de la sol·licitud per registre que van fer el 10 de març, on asseguraven que l'empresa promotora no estava respectant el nivell de cota de 30 centímetres permès per l'excavació. A més, posen de manifest que l'administrador de la promotora és Manel Ferrer Peixó, exalcalde de Masquefa i que acusa el govern actual de Xavier Boquete de “males pràctiques, de gestió urbanística feta amb amiguisme i de falta de rigorositat”.

El mateix Boquete assegura que les obres no han estat paralitzades per l'Ajuntament, sinó que ha estat la mateixa promotora, la que ho ha fet perquè ja s'han complert els objectius de la llicència existent. El consistori celebrarà dilluns un ple per aprovar el pla parcial urbanístic de Can Bonastre, pas necessari per continuar les obres.

Boquete hi afegeix que “no hi ha cap cosa que s'hagi fet que no es pogués fer”, encara que sí que és cert que s'ha obert un expedient informatiu, “com es fa moltes altres vegades”, per veure si s'han complert els objectius. El batlle destaca també que l'àrea de Can Bonastre ja era urbana i que, per tant, no calia fer cap requalificació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona