Serveis

Figueres estrenarà una nova oficina de turisme a l'estació del TAV

El municipi de Figueres estrenarà aquest estiu una nova oficina d'informació turística a l'estació del TAV Figueres-Vilafant. El ple va aprovar dimarts que l'Ajuntament llogui un espai a Adif dins el recinte de l'estació per oferir aquest servei. El local, de prop de 60 metres quadrats, estarà situat a la part esquerra de l'entrada de l'equipament ferroviari, un emplaçament estratègic per atendre els passatgers nacionals i internacionals que arriben a l'estació.

Amb aquest nou equipament l'Ajuntament vol millorar la resposta al sector turístic de Figueres, un dels més importants tant pel nombre d'empreses que hi ha, com pels llocs de treball que genera.

De fet, des de la inauguració d'aquesta estació el 2011, l'Ajuntament hi té instal·lat un mòdul estàtic destinat a la informació turística. D'ençà el 2013, però, la línia ja enllaça Figueres, Girona i Barcelona amb Madrid, passant per Saragossa. Aquests nous enllaços han suposat un constant creixement del nombre de visitants que arriben a la ciutat a través del tren d'alta velocitat i justifiquen, segons l'Ajuntament, que es millori les instal·lacions. El primer tinent alcalde, Manuel Toro, confirma que el nou punt d'informació entrarà en servei aquest estiu i que hi haurà atenció personalitzada. Toro explica que, a més, s'està treballant perquè aquesta oficina ofereixi el mateix servei durant la resta de l'any i no es limiti a la temporada d'estiu.

Figueres i l'Empordà

Aprofitant la posada en servei del nou punt d'informació, el servei municipal de turisme ha renovat part de la imatge promocional de la ciutat. D'aquesta manera, la nova oficina i el túnel d'accés a les vies de l'estació de l'alta velocitat s'ompliran de missatges i imatges promocionals de Figueres, Salvador Dalí i l'Empordà.

A la ciutat de Figueres hi haurà aquest estiu quatre punts d'informació turística: l'oficina central de la plaça del Sol i tres punts d'informació repartits entre les dues estacions de tren i la plaça Gala-Salvador Dalí, just al costat del museu del pintor figuerenc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia