Infraestructures

Inverteixen 15 milions en el manteniment del TAV

Adif invertirà quasi 15 milions d'euros en el tram que va de Puigvert de Lleida a Figueres de la línia Madrid-Barcelona-Figueres del tren d'alta velocitat (TAV) en els dos anys vinents. Segons va informar ahir l'operador ferroviari, aquests 14.852.884 euros, adjudicats en l'última reunió d'administració, s'usaran en el manteniment de les instal·lacions de control de trànsit i sistemes complementaris i les actuacions es dividiran en dos trams: de Puigverd de Lleida a Barcelona-Sants i de Barcelona-Sants a Figueres.

Concretament, el contracte, encarregat a l'empresa Siemens Rail Automotion, fa referència al manteniment d'instal·lacions de senyalització, sistemes de protecció de tren, supervisió de la seguretat, equipaments complementaris de vigilància, dispositius contra els despreniments en boques de túnel i subministrament d'energia a edificis tècnics. Entre aquestes instal·lacions hi ha enclavaments electrònics, circuits de via, el comandament i sistemes d'energia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia