Comunicació

La revista «Bresca» treu un especial sobre un llibre prohibit a Vilallonga

L'alcalde socialista Enrique Llorca manté segrestada l'edició i prohibida la seua distribució des de fa més d'un any

La revista «Bresca» de Vilallonga ha tret un número especial dedicat al llibre “Vilallonga. Geografia i Història d'una vila de la Safor” que l'Ajuntament va editar amb commemoració del 400 aniversari de la carta pobla del municipi, celebrat l'any 2012.

En aquest número es reprodueix un fragment de l'obra gràcies a l'autor, l'investigador Abel Soler, qui participa també amb un article sobre la incomprensible i absurda polèmica. Així mateix, la portada de la revista és una reproducció deladel llibre, obra de Romà Calafat, veí del poble.

El llibre, que es troba segrestat per ordre de l'alcalde de Vilallonga -el socialista Enrique Llorca- des de fa més d'un any, no ha pogut veure la llum malgrat les nombroses peticions de particulars i entitats que volen adquirir un exemplar.Com és conegut, l'alcalde vol arrancar les portades, algunes pàgines interiors i modificar el títol de l'obra amb el que no està d'acord, cosa a la que s'oposen tant la resta de grups de l'oposició, com l'autor.

L'edició d'aquest número especial de la revista s'ha volgut fer coincidir amb l'aniversari de la suspensió de l'acte de presentació del llibre per decret de la primer auoritat -tot i que va tindre lloc de informal en l'Institut del poble, ja que no es va permetre que es realitzara en cap dependència municipal.

Des de la revista Bresca se sumen així a les innumerables veus que reclamen posar fi al segrest i prohibició de la distribució dels llibres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia