Comunicació

El Punt Avui TV retransmet els premis Gaudí amb un especial

A partir de les 20 h inclourà la catifa vermella i l'emissió d'un documental sobre Ventura Pons, ‘Vides de cine'

Els premis Gaudí són els protagonistes televisius d'avui. El Punt Avui TV, junt amb una vintena de canals locals més, emetrà una programació especial sota el títol La nit dels Gaudí. L'especial és una producció de La Xarxa , que n'és el mitjà oficial i per segon any consecutiu participa de manera activa en la nit del cinema que organitza l'Acadèmia del Cinema Català. La programació començarà a partir de les 20 h per mostrar l'ambient d'arribada al recinte, el Sant Jordi Club. La catifa vermella inclourà entrevistes als artistes nominats. Els periodistes Pere Puig, Laura Contreras i Clara Tena conduiran aquest bloc d'entrevistes a artistes, directors, autoritats i responsables, així com petits reportatges.

La nit dels Gaudí inclourà l'estrena del documental Vides de cine, que glossarà la figura del premi d'honor d'enguany, Ventura Pons. La producció repassa la trajectòria del cineasta i també la situació del cinema català a partir d'una conversa entre la directora de l'acadèmia, Isona Passola, i el mateix cineasta.

També la gala

La nit es tancarà amb l'emissió de la gala dels Gaudí, que produeix Televisió de Catalunya , a partir de les 21.50 h, i que es podrà seguir també en directe per les televisions locals i El Punt Avui TV. En total seran més de dues hores de directe. L'emissió de la cerimònia de lliurament, presentada per Àngel Llàcer, es farà amb la realització de Jordi Fàbregas i la producció de Montse Polo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia