El Villar recorda l'artista Pérez Contel en el centenari del seu naixement

Dissabte 12 de desembre, a les 19 hores, té lloc al Saló d'Actes de l'Ajuntament de Villar, una xarrada col·loqui al voltant de la figura de Rafael Pérez Contel, un artista de gran magnitud plàstica, originari d'aquesta localitat de la comarca dels Serrans.

Aquest acte d'homenatge ha estat programat per la municipalitat villarense amb motiu del centenari del seu naixement i en ell intervindran a més de l'alcalde de la vila, diversos professors i artistes plàstics que desenvolupen la seua mestria a la Universitat de València.

D'aquesta manera, Juan Angel Blasco, catedràtic d'Història de l'Art i doctor en Filosofia, descobrirà el vessant intel·lectual de Contel, que Sebastian Miralles, doctor en Belles Arts i professor titular de la Universitat Politècnica de València, il·lustrarà amb el caràcter investigador de les formes de l'artista.

Carlos Plasència, catedràtic de Belles Arts de la mateixa Universitat Politècnica, presentarà Rafael Pérez Contel des de la perspectiva de la crítica sobre la seua obra.

Finalment, el professor Rafael Calduch, catedràtic de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, posarà en valor, la figura humana d'aquest villarenc universal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.