Música

El FIM Cambrils manté els principals noms del cartell més Osborne i Carrasco

Dilluns al migdia es posaran a la venda les entrades per als concerts

Del 27 de juliol al 12 d’agost passaran per la població figures internacionals

Després que fa uns dies la promotora Concert Studio garantís la celebració del Festival Internacional de Música (FIM) de Cambrils, ahir es van confirmar els principals noms que ja constaven en el cartell, a excepció de The Cranberries, per motius aliens a l’organització, i Ana Torroja. Es mantenen els concerts ja anunciats de Tom Jones, Rosana, Jarabe de Palo i Love of Lesbian, i s’hi afegeixen les actuacions de Bertín Osborne –que substitueix Torroja–, un concert familiar d’homenatge a Abba, i Manu Carrasco, que clourà el festival el 12 d’agost. Les entrades es posaran a la venda dilluns a partir de les dotze del migdia.

El director de la promotora Concert Studio, Martín Pérez, va assegurar ahir que “és un orgull i un honor” poder gestionar el FIM després que el festival quedés en suspens arran de la detenció de l’anterior promotor, Antoni Mas, com a presumpte autor d’una estafa piramidal de més de 200 milions d’euros. “Potser no ho hauríem fet per cap altre festival”, va afirmar Pérez, que va admetre que “el temps”, entre altres factors, els va en contra. Amb tot, es va mostrar convençut que el festival “anirà tan bé com altres anys”.

Artistes de relleu

Segons Pérez, la programació confirmada és “de primeríssim ordre nacional” i va en la línia del que la promotora està fent amb festivals com ara el Jardins de Pedralbes de Barcelona. Des del 27 de juliol fins al 12 d’agost, per Cambrils hi passaran artistes com ara Michael’s Legacy, que obrirà la proposta, seguit de Tom Jones; Rosana; Gemeliers; Love of Lesbian; un concert d’homenatge a Abba, amb les cançons més populars del grup; Bertín Osborne; Robe, cantant d’Extremoduro; Jarabe de Palo; Roger Hodgson, de Supertramp, i Manu Carrasco.

El promotor del festival va presentar ahir el cartell al costat de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, que es va mostrar satisfeta que el festival tiri endavant. En una roda de premsa, va explicar que artistes internacionals com Tom Jones o Roger Hodgson són el perfil que la promotora busca i va opinar que els concerts programats s’adiuen als espectadors del FIM.

Les entrades adquirides es mantenen

Els espectadors que ja tenien comprada l’entrada per a algun dels concerts abans del canvi de promotors mantindran l’entrada i, en cas que el concert fos amb seients, també el mantindran. En el cas de The Cranberries, que fa uns dies van anul·lar tota la gira per una malaltia de la cantant, els diners de les entrades ja han estat abonats. El promotor va reconèixer l’inconvenient de treballar contra rellotge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]
arts escèniques

Catorze finalistes catalans als Max, amb una gala dedicada a Guimerà

barcelona
GIRONA

Unes 700 persones assisteixen al Pati Cultural 2024

GIRONA
patrimoni

Manresa restaura l’escultura dedicada a Josep Anselm Clavé

Manresa
Música

L’Embassa’t atrau 7.600 persones, una xifra rècord pel festival

Sabadell

Identificat el patrimoni natural i arquitectònic a protegir

Polinyà
CINEMA

Audiard enlluerna Canes amb un musical ‘queer’

CANES
CAIGUDA LLIURE

Dins el fangar del monstre Miquel Barceló

La història que vol connectar

Sant Pol de Mar
EQUIPAMENTS

Més de 110.000 persones participen en la Nit dels Museus

barcelona