Llibres

sant jordi 2023

Girona tornarà a celebrar Sant Jordi a la Copa

Aquest cap de setmana ja desembarcaran a les llibreries de la ciutat molts escriptors i escriptores d’arreu del país per signar els seus llibres

Girona tornarà a celebrar la diada de Sant Jordi a l’esplanada de la Copa, com ja va fer-ho el 2021 per primera i única vegada fins ara, ja que l’any passat la pluja va obligar a traslladar les parades de les llibreries, les floristeries i les entitats al Palau de Fires. Les llibreries també tindran parades davant dels seus respectius establiments durant tot el cap de setmana del 22 i el 23 d’abril, també amb sessions de signatures i altres activitats el dissabte. Fonts consultades apunten que és molt probable que l’any vinent es recuperi la Rambla com a espai de les parades de llibres i flors, tenint en compte que tornarà a ser un dia laborable, ja que la coincidència amb un festiu accentua els problemes de massificació i mobilitat en una Rambla atapeïda. Curiosament, els llibreters van quedar molt satisfets dels resultats de l’any passat al Palau de Fires, encara que es tractés d’una solució d’emergència.

A més, aquest mateix dissabte, 15 d’abril, molts escriptors i escriptores de tot el país desembarcaran a les llibreries del centre de Girona, com ara la 22, Empúries, Les Voltes i Abacus, per signar els seus llibres. S’hi podrà trobar a diferents hores del matí i de la tarda Martí Gironell, Gaspar Hernàndez, Màrius Serra, Enric Calpena, Gemma Ruiz, Pep Coll, Care Santos, Andreu Claret, Gemma Ventura, Judith Espígol, Roger Tarrés, Jordi Molist, Marc Artigau, Jair Domínguez, Joana Santamans, Maria Nicolau, Manel Alías, Núria Picas, Melcior Comes, Jordi Cabré, Carlos Fdez. Millán, Rosa Negre, Joel Joan i Xavier Piñas, Marc Casanovas, Vanessa Freixa, Josep Maria Bunyol, Jordi Graupera, Use Lahoz, Coaner Codina i Teodor de Mas Valls.

Trobada a Figueres el 22

La Biblioteca de Figueres ha organitzat un any més la trobada amb autors i autores locals per celebrar Sant Jordi, que tindrà lloc el dissabte 22 al matí, a partir de les 11 h, i inclourà un recital poètic i musical amb Josep Pedrals i Xavi Lloses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen