Música

girona

El Norai Festival, a punt per tornar-hi

El cap de setmana vinent, del divendres 19 al diumenge 21 de maig, tindrà lloc la segona edició del Norai Music & Camp Festival, que es torna a fer al Càmping Nàutic Almata, “un càmping familiar, situat en un entorn únic en primera línia de mar, al cor del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, a la Costa Brava”, com es presenta en el seu web. Ja queden poques entrades a la venda amb dret a acampada o amb un altre tipus d’allotjament dins del càmping, però també hi haurà entrades de dia, només per a la jornada del dissabte, que es podran adquirir a la taquilla per 39 euros. El festival, coorganitzat pel càmping i El Genio Equivocado, té un aforament restringit a 2.000 persones.

Mishima, Maria Rodés y La Estrella de David, Pájaro Sunrise, La Paloma, Miqui Puig Canta, Marta Knight, Puzzles y Dragones, Júlia Amor, Hola Lis, Tou i Tronco són els noms confirmats per a aquesta segona edició, en què també sonarà la música de diversos discjòqueis: DJ Coco, LaFonoteca Barcelona DJ, Siamiss DJs, Pin & Pon DJs i Supermon DJ.

Concretament, el divendres hi actuaran, a partir de les 21 h, Marta Knight, la banda madrilenya La Paloma i Miqui Puig, a l’Escenari Riu. El dissabte a les 12.15 h començarà la música a l’Escenari Piscina amb Hola Lis i Tronco, i també hi haurà un espectacle infantil de Siamiss DJs a la tarda. Dissabte a la nit tindran lloc al Riu les actuacions de Puzzles y Dragones (19.20h), Pájaro Sunrise, Maria Rodés y La Estrella de David i Mishima, que acabaran a la mitjanit, abans de deixar pas a DJ Coco. Diumenge al migdia a l’Escenari Piscina la recta final del festival inclourà les actuacions de Tou i Júlia Amor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS
art

Mor Richard Serra, l’escultor monumental

barcelona