Cultura

Frodo es convertirà en Iggy Pop

De la Terra Mitjana als escenaris. Elijah Wood, l'actor que donava vida al hòbbit Frodo en la saga de El Senyor dels Anells, serà Iggy Pop en The Passenger, la pel·lícula que relatarà la controvertida vida d'aquesta estrella del punk-rock. El film se centrarà al començament de la carrera d'Iggy Pop a Detroit amb la seva banda The Stooges, amb els quals es va reunir fa quatre anys.

Increïble la transformació a la qual Wood, a qui aviat podrem veure en Els crims d'Oxford, la nova pel·lícula d'Alex de la Iglesia, haurà de sotmetre's per convertir-se en James Newell Osterberg, l'autèntic nom del cantant. Una icona musical que com Ray Charles, Johnny Cash o Jim Morrison tindrà la seva pel·lícula biogràfica.

The Passenger, el títol d'una de les cançons d'Iggy, estarà dirigida per Nick Gómez, director de Verónica Mars o El Abogado, que va debutar a la gran pantalla amb Todos la querían muerta, una discreta comèdia protagonitzada per Danny De Vito.

El film, amb guió d'Eric Schmid, tindrà un pressupost d'entre 6 i 8 milions de dòlars.

Malgrat que Iggy Pop té experiència en el camp de la interpretació -ha aparegut en 15 pel·lícules, fins i tot a El color dels diners- no participarà en el film. Segons una informació publicada per Variety, l'estrella ja ha donat el vistiplau al projecte que començarà a rodar-se en els pròxims sis mesos i es preveu que s'estreni a l'estiu de l'any que ve.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.