Cultura

El festival Cinema Jove reuneix 40 joves talents amb el món professional

El Festival Internacional de Cine Cinema Jove, que se celebra a València del 16 al 23 de juny, reunirà enguany 40 joves talents del cinema de l'Estat i de Sud-amèrica, en una iniciativa anomenada IberTalent.

Seguint les experiències reeixides com el Talent Campus de la Berlinale, la Trobada de Productors del Festival Internacional de Cannes i el Filmmaker Lodge del Sundance Festival, l'IberTalent promou la trobada i la interacció dels joves participants amb professionals del món del cinema, professors, acadèmics i membres de la premsa especialitzada, que es desenvoluparan en jornades consecutives en horari de matí i tarda.

Els participants hauran de ser menors de 35 anys, tenir experiència almenys en la realització d'un curt, i aportar un concepte per a una pel·lícula en uns dos folis.
La trobada està promoguda per Cinema Jove, la Fundació per a la Investigació de l'Audiovisual (FIA), i la Fundació de la Universitat Internacional Valenciana (FVIU) i compte amb el suport de Xarxa IDEA.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.