Música

societat

El Posidònia Fest de Mataró s’amplia en dies i nous espais

La quarta edició del festival Posidònia Fest amplia el nombre de dies, de tres a quatre, i s’integra a la ciutat més enllà dels concerts al port de Mataró amb nous espais com la plaça de Santa Maria i la Nau Gaudí. El cartell d’aquest any, del 28 al 31 d’agost, el formen les actuacions d’Alba Careta i Henrio, Guillem Roma, Carola Ortiz, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves, Maio i Judit Neddermann.

El Posidònia Fest col·labora amb el festival Poesia i +, organitzat per la Fundació Palau, que se celebra del 3 al 14 de juliol a Caldes d’Estrac, Teià, Arenys de Mar, Mataró, Dosrius i Alella. L’objectiu és crear sinergies entre dos festivals que comparteixen gustos musicals i en aquest cas el concert d’Alba Careta i l’Henrio a la Nau Gaudí es trobarà a la programació dels dos festivals.

El festival, que rep el suport de l’Ajuntament de Mataró, Port de Mataró i l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), organitza per tercer any consecutiu una crida dels artistes del Maresme amb l’objectiu de fomentar i promoure el talent local. Se’n seleccionaran tres que es programaran en el festival que porta per nom un dels atractius de Mataró, on hi ha una de les praderies de posidònia més importants del litoral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia