Música

música

Lluís Figueras & The Demons estrena ‘Run baby run’ com a primer avançament del seu nou disc

La banda del guitarrista i cantant palafrugellenc preestrenarà divendres al MiroRock el seu segon àlbum, ‘Unveil the truth’, que RGB publicarà al febrer en digital i vinil

Lluís Figueras & The Demons ha estrenat avui a les plataformes digitals el seu nou single, Run baby run, que obre una nova etapa perquè és la primera gravació editada amb aquest nom pel grup liderat per aquest experimentat guitarrista i cantant palafrugellenc –abans es presentava com Blanquito Zurdito, però es prestava a confusions estilístiques– i també la primera que apareix amb el segell gironí RGB Suports. Run baby run , un tema que brilla amb les veus convidades de Tona Gafarot, Montse Ferrermoner i Nina Pagès –les dues primeres formen part de les Anxovetes i la tercera també és Anxoveta eventual–, és el primer avançament del segon àlbum de la formació, Unveil the truth (revelar la veritat), que s’ha gravat als estudis de gravació El Local, de Vilablareix, i es publicarà el febrer vinent en digital i vinil. D’aquí al febrer es publicaran tres singles més, l’últim dels quals coincidint amb la publicació de l’àlbum i acompanyat d’un videoclip. Divendres vinent, 27 de setembre, Lluís Figueras & The Demons preestrenarà el disc i en tocarà mitja dotzena de temes al concert que obrirà el segon festival MiroRock , de La Mirona (20.30 h). El mateix dia també hi actuaran a continuació els nord-americans Mojothunder, Carlos Tarque (M Clan) amb La Asociación del Riff i la cantant i guitarrista La Perra Blanco.

Lluís Figueras & The Demons està format per Bikentios Chávez a la bateria, Jordi Ruiz al baix, Miquel Brugués als teclats i Lluís Figueras com a guitarra i veu principal. El blues i el rock són els eixos principals d’aquesta banda oberta a influències diverses, com ho demostra el seu segon disc, amb alguns temes acústics i diverses veus femenines, com ara les tres esmentades, Nuri Thunder i Maia Kanaan. També col·labora en alguns temes la violoncel·lista Anna Caner. La portada del single ha estat dissenyada per Anna Faure Cinca a partir d’una fotografia de Sara Savall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia