Cultura

El metge de Michael Jackson manté la seva llicència mèdica fins al 14 de juny

Conrad Murray, tot i que ja no té pacients a Califòrnia, continua exercint a Houston, Texas i Las Vegas

El doctor Conrad Murray podrà seguir exercint de metge almenys fins al proper 14 de juny, data per a una nova vista sobre el cas de la mort de Michael Jackson, ja que està acusat d'homicidi involuntari.

El jutge Michael Pastor, de la Cort Superior del comtat de Los Angeles, ha posposat decidir sobre la revocació de la llicència de Murray fins d'aquí a dos mesos, temps en què el metge serà lliure d'atendre pacients a Califòrnia, tot i que no podrà receptar-los ni calmants ni anestèsics.

El magistrat ha celebrat una vista breu que ha resultat de tràmit per emplaçar els advocats a exposar els seus arguments el 14 de juny.

Ha estat la segona vegada que Murray, de 57 anys, ha comparegut davant el tribunal després que el 9 de febrer la fiscalia l'acusés formalment d'homicidi involuntari en relació a la sobtada mort de Michael Jackson.

Durant els dies previs a la vista, la fiscalia havia sol·licitat al tribunal que inhabilités Murray a Califòrnia fins que es resolguessin els càrrecs en contra seu i en resposta a una petició de les autoritats sanitàries de l'Estat.

Un requeriment que, segons l'advocat del doctor, Edward Chernoff, deixaria Murray a la ruïna, incapaç de fer front als càrrecs del procés.

Actualment Murray no té pacients a Califòrnia, però ha tornat a exercir a Houston, Texas i Las Vegas.

En cas que aquest procés acabi en judici, com es preveu, Murray s'enfrontarà fins a una pena màxima de 4 anys de presó si fos declarat culpable.

Actualment el doctor està en llibertat sota fiança de 75.000 dòlars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.