cultura

Deu anys anant a la seva

Una setmana després d'haver començat a Vitòria una gira que tornarà a ser mundial, La Pegatina aterra a Catalunya –ahir va actuar a Manresa, avui ho farà a l'Apolo de Barcelona i demà se l'espera a Montmeló– amb un nou disc a les mans: Eureka! (Kasba). “El primer objectiu del disc, el més important, era celebrar que ja fa deu anys que estem junts”, diu Rubén Sierra, que amb els seus companys torna a alternar cançons en català, castellà, italià, francès i anglès. Per primer cop, el grup de Montcada i Reixac ha demanat els serveis d'un productor: Marc Parrot. “Som un grup viciat del directe, ja que cada any fem més de cent concerts. Parrot ens va ajudar a ordenar les idees i a fer-nos entendre que actuar i gravar són dues coses diferents.” El disc reflecteix una major maduresa dels integrants del grup (“no tot és festa i rauxa, a la furgoneta tens moltes hores per pensar”) i té col·laboracions com la de Love of Lesbian. “Per algú pot ser estrany, però amb en Santi Balmes [cantant de Love of Lesbian] ens complementem bé. Les etiquetes són cosa dels mitjans”, assenyalen.

Videojoc ‘bisbalenc'

D'altra banda, La Pegatina va participar ahir en una de les xerrades prèvies al nou festival Strenes de Girona, que va tenir lloc a la Politècnica. El grup va explicar com ha utilitzat internet i les xarxes socials per donar-se a conèixer. També s'hi va presentar el videojoc La Pegatina, The Game, realitzat per l'empresa Ubicuo Studio, de la Bisbal d'Empordà, que permet escoltar totes les cançons de La Pegatina, segons es van superant proves i pantalles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.