Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA

marea letal
‘Dark Tide' Direcció: John Stockwell Interpretació: Halle Berry, Olivier Martinez, Ralph Brown, Luke Tyler Gènere: Aventures País: EUA, 2012
Nou anys després d'haver estat atacada per un gran tauró, la monitora de busseig Brady decideix enfrontar-se a aquell trauma i intenta tornar a bussejar. Un oferta molt sucosa farà que es plantegi fins i tot tornar a nedar entre taurons.
La última isla
Direcció: Dácil Pérez de Guzmán Interpretació: Julieta Serrano, Antonio Dechent, Eduardo Velasco Gènere: Drama fantàstic País: Estat Espanyol, 2012
Alícia és una nena mimada i egoista boja pels videojocs. La seva mare decideix enviar-la a una illa on viu la tieta Belinda. Sense electricitat, Alícia s'espera unes vacances avorrides i no sospita les aventures fantàstiques que viurà.
The lords of Salem
Direcció: Rob Zombie Interpretació:Sheri Moon Zombie, Christopher Knight, Dee Wallace Gènere: Terror País: EUA, 2012
En el passat, la localitat de Salem era el centre de les bruixes. En l'actualitat, sembla una ciutat normal. Heidi, una locutora de ràdio, rep un disc de vinil de la banda de rock dur The Lords, i comença a patir malsons i al·lucinacions.
la fotógrafa
Direcció: Fernando Baños Fidalgo Interpretació: Zay Nuba, Susi Sánchez, Manuel Campodónico, Héctor Molnar Gènere: Drama País: Catalunya, 2012
Al llarg d'una visita a casa dels seus avis, Kath troba unes fotografies de les revoltes civils a l'Argentina del 2001. En tornar a Buenos Aires intenta relacionar les imatges amb la seva mare, que ha mort fa poc i que era fotògrafa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.