cultura

Rafa Xambó presenta el seu darrer disc al Centre Cultural d'Almussafes

Es tracta del treball “T'estimo tant. Sonets de Shakespeare” que els oferirà el proper 25 d'abril

Rafa Xambó té previst delectar el proper 25 d'abril a les 22.30h. al públilc assitents al Centre Cultural d'Almussafesins d'un concert amb una selecció dels millors sonets de Willian Shakespeare, un recull de 12 sonets d'amor dintre d'un repertori musicat en companyia de músics de la talla de Matthieu Saglio al violoncel i Salva Vázquez al piano. Una combinació ben intensa del millor del jazz i la cançó popular més contemporània.

El seu últim disc “T'estimo tant. Sonets de Shakespeare” realitza tot un recorregut a través de la mirada, la passió amorosa, carnal i espiritual de l'autor anglosaxó que alguns consideren el dramaturg més important de tots els temps. Gràcies a les traduccions del català Txema Martínez, que ha sigut guardonat per aquestes magnífiques traduccions, podem veure al Shakespeare més emocional a través de les interpretacions del cantautor Rafa Xambó.

El nou espectacle de Xambó, presenta un cantant sòlid i inspirat que, de la mà dels versos del gran poeta universal, ofereix unes cançons insòlites en el panorama cultural actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]