cultura

Brams s'incorpora al cartell del Canet Rock a petició del públic

La veterana formació liderada per Francesc Ribera és la més votada en l'enquesta a internet per escollir un dels artistes del festival

Un total de 196 grups es van presentar al procés, 10 dels quals han arribat a la fase final

Els Brams han tancat aquest dimecres el cartell del Canet Rock, que se celebrarà el pròxim 5 de juliol. La veterana formació liderada per Francesc Ribera Titot s'ha incorporat al festival al ser la més votada a Internet en l'enquesta ...i qui més, un vot popular que permetia al públic escollir un dels artistes que actuaran al festival.

Per darrere de Brams (2.806 vots) han quedat noms com Marta Aguilera (2.745), Leds (1.393), Maia (1.137), Strombers (782), Ramon Mirabet (479 vots), Cybee (381 vots), Lax'n'Busto (327), Filippo Landini (317), A contra Blues (155). El procés de selecció del darrer grup del Canet Rock ha tingut una gran resposta dels internautes. S'han emès un total de 111.926 vots, dividits en un total de cinc rondes eliminatòries. En una primera fase hi havia 196 grups i a l'enquesta final hi optaven 10 finalistes.

En aquesta ronda final també hi havien de ser Els Catarres i La Pegatina, però per diferents motius van caure de la llista. Els Catarres van traslladar a l'organització la seva voluntat de no participar al festival després d'haver anunciat que tancarien la seva gira actual aquest mes de maig. La Pegatina també va descartat ser-hi per motius d'agenda.

Amb la incorporació de Brams, el Canet Rock remata un cartell que inclou els principals noms de la música a Catalunya: Els Amics de les Arts, Blaumut, Caïm Riba, Delafé y las flores azules, Gerard Quintana & Xarim Aresté, Gossos, Joan Dausà, Love of Lesbian, Manel, Mishima, Els Pets, The Pinker Tones i Txarango.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia