Cultura

El metge de Jackson va comprar l'anestèsic que el va matar

Les ampolles de propofol trobades a la casa del cantant es van comprar a una farmàcia de Las Vegas

El metge personal de Michael Jackson, Conrad Murray, va comprar cinc ampolles de l'anestèsic que va causar la mort del "rei del pop" un mes abans de la defunció, segons la documentació judicial que ha transcendit a la premsa nord-americana.

Murray havia admès en els interrogatoris policials fets després del decés que va subministrar propofol a l'artista el 24 de juny, el vespre de la seva mort, segons un informe fet públic per un jutge de Las Vegas. Les autoritats federals i la policia de Los Ángeles van treballar des de llavors per vincular a Murray amb l'adquisició d'aquest fàrmac de prescripció mèdica, considerat pels forenses com la causa de la defunció.

Les investigacions policials  van provar que les ampolles de propofol trobades a la casa de Jackson van ser adquirides a una farmàcia de Las Vegas, Applied Pharmacy Services.  El metge personal del cantant es va convertir després de la seva mort en el centre d'una investigació per homicidi, encara que les autoritats no han presentat càrrecs contra ell. Murray va assegurar que Jackson era un usuari habitual de propofol i que havia desenvolupat una dependència del fàrmac.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.