Economia

comerç

El grup Bon Preu presenta el servei de compra Esclat ‘online'

El grup Bon Preu ha posat en marxa el servei de compra per Internet Esclat online als establiments Esclat de Sant Joan Despí, Terrassa i Vic. A la capital d'Osona, Anna Font, responsable de compra en línia del grup de distribució, va destacar ahir en la presentació d'aquest servei, “la comoditat, la rapidesa i que és fàcil de fer servir”. Els clients només han d'entrar al web, seleccionar els productes i el dia i l'hora que els va bé passar-ho a buscar al punt de recollida on, en menys de cinc minuts, se'ls lliura la comanda.

Bon Preu posa a la venda per aquest canal més de 7.000 productes de totes les seccions i marques (inclosa la pròpia). “No hi ha compra mínima per utilitzar el servei i no hi ha cap càrrec extra”, explicava Font. Si la compra es fa abans de les 7.30 h, es pot passar a recollir fins al migdia del mateix dia; si es fa entre les 7.30 i les 14.30 h, estarà a punt aquella tarda vespre; i en cas que la compra es faci a partir de les 14.30 h, la recollida s'haurà de fer l'endemà. Quan la compra està a punt, el client rep un SMS i per endur-se-la n'hi ha prou amb la targeta Bonpreu-Esclat, per exemple. Al web hi ha una secció de promocions amb un miler d'articles que es renoven cada mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia