Economia

empresa

premi

Premien una empresa de treballs d'altura

Tramver Solucions Verticals guanya el premi Jove Emprenedor del Jussà

Guillem Sanz, impulsor de l'empresa Tramver Solucions Verticals, amb seu a Santa Engràcia, ha guanyat el guardó del premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà 2016. Enguany també s'ha distingit en la categoria dedicada a la promoció de la dona emprenedora Ruth Pintiado, que lidera la iniciativa Posa't on Fire, situada a Tremp i dedicada a la preparació física.

El projecte Tramver Solucions Verticals ha estat valorat principalment per la seva originalitat i com que es tracta d'una empresa que pretén cobrir la necessitat de realització de treballs de rehabilitació de zones de difícil accés en edificis com façanes i teulades, amb l'abaratiment de costos que representa aquest sistema, que, a més, causa menys molèsties, tant a propietaris com a veïns.

El guardó es va lliurar en el transcurs de la 8a Trobada Empresarial del Pallars Jussà, que va tenir lloc dissabte a l'hotel Solé de la Pobla de Segur en una vetllada en la qual van participar més de 130 persones del món del comerç i l'empresa del Pallars Jussà, així com empresaris de la comarca que desenvolupen la seva tasca arreu del territori català.

Durant la trobada també es van lliurar mencions a diverses empreses que durant el 2016 han rebut reconeixements i distincions en l'àmbit nacional. Aquestes han estat la fàbrica de cervesa La Masovera, la ramadera Assumpta Codinach, Licors Portet i la fàbrica de cervesa Ctretze Pirineus, entre d'altres. També s'ha distingit per la seva trajectòria centenària Casa Montoliu de Tremp.

A la 8a Trobada Empresarial del Pallars Jussà, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i les delegacions de les cambres de comerç, les associacions i les federacions de comerciants de la Pobla, Tremp i Isona, hi va ser present la directora territorial de Joventut, Marta Vilalta.

En el marc de la trobada empresarial és tradició homenatjar també una figura destacada d'origen pallarès. En aquesta edició el reconeixement ha estat per a l'investigador i geòleg pallarès Jordi Civís, fill de la Pobla de Segur i catedràtic de paleontologia de la Universitat de Salamanca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CaixaBank, escollida millor entitat de banca privada digital d’Europa 2024

barcelona
economia

Banc Sabadell rebutja l’inicial oferta d’absorció del BBVA

barcelona

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona
economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona