Economia

Estats Units

Musk diu que queden “assumptes sense resoldre” per consumar la compra de Twitter

El fundador de Tesla es mostra convençut que l’adquisició no afectarà els seus negocis a la Xina

El magnat no preveu ser el director general de la xarxa social i es concentrarà en “impulsar el producte”

Elon Musk ha afirmat aquest dimarts a Doha que encara queden “assumptes sense resoldre” per consumar la compra de Twitter, que va anunciar l’abril passat per 44.000 milions de dòlars. El fundador de Tesla ha afirmat que aquest procés no li provocarà problemes amb la Xina, un gran mercat per a la seva companyia automobilística.

“Encara hi ha assumptes sense resoldre”, ha  apuntat Musk en una videoconferència al  Fòrum Econòmic de Qatar. El magnat va apuntar en concret tres temes la resolució dels quals està esperant per part de la companyia.

Un d’aquests serrells és la “xifra de comptes falsos i spam que Twitter diu que és el 5%, tot i que no és la nostra experiència”, ha indicat. El passat 6 de juny Musk va amenaçar amb no consumar la compra de Twitter precisament per aquest tema, atès que no ha rebut de l’empresa la informació que ell va requerir.

Els altres dos punts pendents són “la qüestió de si es reunirà la porció de la ronda de deute i si els accionistes hi votaran a favor”, ha afegit.

A l’inici de la conversa, Musk ha indicat que allò que pot dir respecte de la compra de Twitter  és “limitat” perquè es tracta de “temes sensibles” i el podrien demandar per les seves paraules.

L’empresari d’origen sud-africà s’ha mostrat convençut que si finalment es converteix en el principal accionista de Twitter, això no afectarà els seus negocis a la Xina. “Twitter no opera a la Xina”, ha recordat. En aquest sentit, ha considerat que la Xina “no interfereix en la llibertat d’expressió als Estats Units”, per la qual cosa no creu que hi hagi problema per equilibrar els seus interessos de Tesla a la Xina amb la futura adquisició de la xarxa social.

Musk ha avançat que si es consuma l’operació amb Twitter es concentrarà en “impulsar el producte” a la xarxa, però no necessàriament preveu ser-ne el director general.

Durant la conversa en la segona edició d’aquest fòrum a Qatar, Musk ha preguntat sobre si votaria Donald Trump a les pròximes eleccions presidencials als Estats Units, el 2024. “Estic indecís en aquest moment sobre aquesta elecció”, ha respost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona