Economia

Tiana: voten fins els monjos de clausura

Un 14% de la població del Maresme, que disposa d'un local cedit per la parròquia per al 13-D, havia votat a les dues del  migdia. Un membre de la Cartoixa de Montalegre ha participat en el referèndum

Un total de 803 persones, el 13,35 % del cens electoral ha votat a Tiana, al Maresme, fins a les dues del migdia. En el primer recompte de vots de la consulta sobre la independència, fet sobre les 12 del migdia, el nombre de persones que havien votat era de 314 persones, un 8% del cens.

El col·legi electoral ha obert puntualment a les 9 del matí i no s’ha registrat cap incident. El degoteig de votants ha estat constant. Alguns dels votants han acudit a votar sense l’acreditació necessària i han hagut de tornar a casa a buscar documents que certifiquessin que estaven empadronats a Tiana.

L’alcalde del poble, Emili Muñoz, de Gent pel Progrés, ha estat el polític local més matiner i ha votat a les 10 del matí. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Enric Nolis, de CiU, ha votat a les 12. A la mateixa hora ha votat el regidor d’Esquerra, Jordi Gost.

La Policia Local de Tiana s’ha instal·lat davant de la Catequística, el local parroquial on cedit per a les votacions, i s’ha coordinat amb l’equip de seguretat de Tiana Decideix i l’equip de seguretat de la Coordinadora Nacional.

Tot i que el temps és inestable, amb fred i alguna gota, a l’escenari de la Catequística han tingut lloc les diverses actuacions que hi estaven previstes.

Una de les notes amb càrrega simbòlica de la jornada ha estat la participació d'un monjo de clausura de la Cartoixa de Montalegre, que malgrat les restriccions que tenen per sortir al carrer ha acudit a les urnes del 13-D cap a la una del migdia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Conveni entre la Unió d’empresaris d’hostaleria Costa Brava i Caixabank

GIRONA
Unió europea

La CE demana noves explicacions a X

barcelona
economia

El PIB català creix un 2,6% al primer trimestre

barcelona

Barcelona, entre les deu ciutats més resilients del món

barcelona
economia

El govern espanyol i els sindicats acorden la reforma del subsidi d’atur sense el suport de la patronal

barcelona
ECONOMIA

El BBVA ja va descartar millorar l’oferta al Banc Sabadell

barcelona
Port de Barcelona

Primeres jornades de portes obertes

SOCIETAT

8.000 joves i 120 empreses a la fira JOBarcelona

BARCELONA

CaixaBank, escollida millor entitat de banca privada digital d’Europa 2024

barcelona