Economia

Mecalux suspèn temporalment de feina 987 treballadors

El grup presenta dos expedients de regulació d'ocupació que afecta als centres de Cornellà de Llobregat, Barcelona, Gijón, Palència i Madrid

El grup Mecalux i les seves dues filials, Esmena i Mecalux Servis, presentaran dos expedients de regulació d'ocupació (ERO) de suspensió temporal que afectaran 987 treballadors dels centres de Cornellà de Llobregat, Barcelona, Gijón, Palència i Madrid.

La companyia ha comunicat aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que l'ERO temporal s'estendrà fins el 31 de maig del 2010 i que suposarà 72 dies de suspensió laboral per treballador.

La direcció del grup ha justificat aquesta decisió amb la caiguda de vendes i la necessitat d'ajustar les seves necessitats a la producció, en un context de "dificil" situació econòmica. D'aquesta manera, pretèn minimitzar els efectes de la crisi.

Els treballadors mantindran els seus llocs de treballs i recuperaran els seus drets quan no existeixi la situació excepcional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.