Economia

L'empresa Ferrallats Armangué SA adquireix una nau de 1.800 m²

La nova instal·lació, que s'inaugurarà el 15 de juliol, és ben bé al costat de les dues que ja tenia a Celrà

Hi ha invertit més d'un milió d'euros

L'empresa especialitzada en l'elaboració i muntatge de ferralla per a la construcció Ferrallats Armangué SA ha ampliat les instal·lacions de Celrà amb l'adquisició d'una nova nau de 1.800 metres quadrats construïts i de 3.000 de parcel·la, que dedicarà inicialment a emmagatzemar l'estoc. La inversió en aquesta nova nau, que antigament havia format part del grup Nestlé i que és ben bé al costat de les altres que Armangué té a Celrà, ha “superat el milió d'euros en instal·lacions”, i en estoc hi inverteixen “un milió més”. Tot i que la nova nau encara no està del tot acabada, s'ha muntat una façana molt més moderna que les altres que té a Celrà –la façana és de formigó amb llimadures de ferro que fan la sensació de rovellat–, però es mantindran els colors corporatius i el mateix tipus de lletra de l'anagrama. L'empresa preveu inaugurar la nova seu el 15 de juliol que ve.

Ara a Celrà, segons va explicar ahir el president i fundador del grup, Joan Armangué, a més de la nova nau, l'empresa hi té dues instal·lacions més: una dedicada a l'elaboració i l'altra al muntatge. En total, les tres naus tenen una extensió de 12.000 metres quadrats.

Ferrallats Armangué SA forma part d'un grup d'empreses que s'ha convertit en “el primer distribuïdor en tonatge independent de tot Catalunya”. Totes aquestes empreses es dediquen al mateix: a l'elaboració i muntatge de ferralla i a la comercialització de ferro corrugat i malles per a petits magatzems, i estan situades “estratègicament al territori català a fi de donar un servei ràpid a qualsevol punt del nostre país i al sud de França”. Les empreses que formen part del grup són: Armangué, de Celrà; Armallats, de la Vall de Bianya; Armanifer, de Valls; Ferrallats Armangué de Perpinyà i Gester, situada a les Masies de Voltregà.

Actualment, el grup té una plantilla de 102 treballadors i amb la nova inauguració “hi haurà alguna nova incorporació”, ja que hi treballaran cinc o sis persones. A més, l'empresa també contracta temporalment una cinquantena de persones cada vegada que realitza alguna obra nova.

LA XIFRA

3.500
tones
mensuals de ferro corrugat produeix el grup Armangué, que ven a tot Catalunya i a la Catalunya del Nord.

Noves oficines corporatives

Mitjançant els centres de producció de Celrà, la Vall de Bianya, Tarragona i el delegat comercial de Perpinyà, el Grup Armangué dóna servei a tot Catalunya i a la Catalunya del Nord. En aquests moments, el grup té una producció de 3.500 tones mensuals de mitjana de ferro corrugat i malles. Si bé inicialment el grup es dedicava a vendre a magatzems, amb la crisi l'empresa ha hagut de canviar de plantejaments i participar també en obra pública. En aquests moments, segons va explicar Joan Armangué, treballen en diverses obres de Tarragona i Barcelona, i destaca la construcció d'un pavelló a la Fira de Barcelona.

El grup també inaugura el dia 15 de juliol unes oficines corporatives que estaran situades al nucli antic del poble –al carrer Escorxador–. “Havíem de treure el despatx que fins ara estava situat a Ferrallats Armangué i portar-lo en un lloc més neutre”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

El Camp de Tarragona rep 336 milions d’euros dels fons europeus

Tarragona
GIRONA

Suspenen la Fira de la cervesa i la botiga al carrer de demà per previsió de pluja

GIRONA
economia

Multa de 150 milions a Ryanair, Vueling, Volote i Easyjet per cobrar per l’equipatge de ma

barcelona
economia

Un 30% menys de viatgers a l’abril als allotjaments turístics extrahotelers

Barcelona

Vint-i-una empreses gironines opten als premis Etalentum

GIRONA
unió europea

El TJUE tomba el tram autonòmic de l’impost d’hidrocarburs

barcelona

Les comarques gironines rebran 360 milions d’euros de fons europeus

sant joan les fonts

El sector del suro confia en les darreres pluges per salvar la collita

Girona
Economia

L’IPC repunta tres dècimes al maig fins al 3,6% per l’electricitat i els carburants

barcelona