Economia

Tavernes ha reduït en un any el dèficit en vora 4 milions d'euros

La liquidació del pressupost 2012, indica que el romanent de tresoreria s'ha reduït en 3.877.816 euros

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor d'Economia i Hisenda, Víctor Borràs, van informar ahir al Ple de l'Ajuntament de la liquidació del pressupost de 2012. Van expressar la seua satisfacció pels resultats i tots dos van afirmar què són el fruit del treball en equip i de l'esforç de totes les regidories de l'Ajuntament.

Estos resultats són un clar indicatiu que la línia de govern de l'Ajuntament de Tavernes, va per bon camí perquè en sols un any s'han aconseguit estos resultats bàsicament es pot entendre per 3 punts bàsics: una optimització dels recursos, la injecció de liquiditat dels préstecs i, especialment, la reducció de les factures de 2012 pendents per a tramitar en 2013.

L'alcalde i el regidor d'Economia van indicar que tot açò s'ha aconseguit en un any, mantenint els serveis públics i sense paralitzar la ciutat en cap moment. Així i tot, a pesar que han fet disminuir el dèficit en quasi 4 milions d'euros, que han reduït la ràtio d'endeutament amb entitats financeres, que el resultat de l'exercici 2012 és positiu en 1.831.029 euros, l'Ajuntament encara té un dèficit de mig milió d'euros.

D'altra banda, la injecció de liquiditat i ingressos que el préstec de la línia ICO ha suposat per a l'Ajuntament ha fet possible pagar totes les factures pendents amb els proveïdors, anteriors al 31 de desembre de 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.