Economia

Reflexió sobre idees i valors en una jornada empresarial a Sant Hilari

Unes cent persones van participar ahir a Sant Hilari en la jornada de reflexió empresarial organitzada pel programa Empresa per tots, de Televisió de Girona, que dirigeix i presenta Miquel Pintó.

Un dels col·loquis, el tercer del dia, va girar al voltant dels valors a les empreses. El diplomat en fisioteràpia i infermeria Antoni Narbona, que va estar vinculat a l'escola Euses de Salt, va destacar: “S'ha de donar més importància a l'esforç, a la humilitat, als valors, i no només a les competències i a les habilitats.” I hi va afegir: “Tothom és necessari i ningú és imprescindible, en una organització. I ara que hi ha més oferta de persones que demanda, és important tenir en compte els valors.”

Narbona va compartir el col·loqui Una visió humanista: els valors compten? amb Pere Cornellà, president de Pimec Girona; Jaume Serra, director de continguts de SER Catalunya, i la professora Elaine Lopes da Silva (UAB). Cornellà va explicar ahir que en les petites i mitjanes empreses els caps saben els noms i els cognoms dels empleats.

El president de la Cambra de Comerç, Domènec Espadalé, va ser a Sant Hilari. Va lloar la jornada, que va tancar a la nit l'atleta, emprenedor, escriptor i coach Josef Ajram.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia