Economia

Dos gironins aspiren al premi Cuiner de l'Any 2015

Vicenç Fajardo, de l'hotel restaurant La Plaça, de Madremanya, i Víctor Gómez, de VidrA, de Sant Feliu de Guíxols, són dos dels cinc cuiners finalistes que aspiren a premi Cuiner de l'Any 2015. Els dos cuiners han estat seleccionats per un jurat professional d'àmbit gastronòmic, i el guanyador, que serà elegit per mitjà d'una votació popular, rebrà el premi el 15 de novembre en el decurs del Fòrum Gastronòmic, que tindrà lloc a Girona del 15 al 17 de novembre. Els criteris en els quals s'ha basat el jurat especialitzat que ha fet la tria dels cinc finalistes són que siguin cuiners emergents, que ofereixin propostes culinàries de qualitat, que utilitzin productes de proximitat, que facin una cuina sostenible i que difonguin aquests valors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona