Economia

L'Ajuntament de Tavernes vol recuperar els pactes territorials per l'ocupació

L'alcalde Jordi Juan, i el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, han visitat diverses empreses i han mantingut una trobada amb empresaris i alcaldes de la comarca de la Safor per a conéixer la realitat socioeconòmica de la zona

L'alcalde, Jordi Juan, i el conseller, Rafael Climent, han visitat hui algunes empreses de Tavernes com La Llar del Fil, Tecniverd, Don Hierro, Asfaltos Chova i Alpesa.

Durant la visita han pogut escoltar les necessitats dels empresaris. L'alcalde ha destacat que “en una de les empreses que hem visitat ens ha comentat que ells ho han fet tot des de baix. I eixa és la nostra manera de fer les coses, de baix cap a dalt.”

La jornada ha comptat amb una reunió d'empresaris i alcaldes de la comarca en l'Ajuntament de Tavernes, a la qual han assistit més de 50 persones, per conéixer de primera mà les principals línies d'actuació de la conselleria.

El conseller ha avançat que el seu departament va a “dividir el territori valencià en 25 zones per a escoltar als agents socials de cada zona i recuperar els pactes territorials per l'ocupació”. En aquest sentit, ha assenyalat “la importància de treballar de la mà dels ajuntaments i entitats locals i d´implicar al conjunt de la societat, associacions, comerciants, autònoms, dones, joves... per a reconstruir i vertebrar el nostre territori, un territori on les persones han d'estar en l'epicentre de l'acció del govern”.

Tant, l'alcalde com el conseller han ressaltat la voluntat d'estar al costat de les empreses i comerços de Tavernes per a tot allò que puguen necessitar, i contribuir, així, a millorar l'economia productiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.