Economia

La restauració agafa embranzida

L’oferta culinària creixerà a la ciutat de Girona aquest últim semestre de l’any, almenys, amb quatre nous restaurants

Les cuines dels nous locals són variades i, entre altres, hi ha la del popular xef Marc Ribas

Preveuen obrir el Nomo, l’U35, el Ditifet i el de Marc Ribas

Els con­fi­na­ments i mesos de tan­ca­ments d’esta­bli­ments per inten­tar con­tro­lar la pandèmia han pro­vo­cat que alguns res­tau­rants hagin abai­xat les per­si­a­nes defi­ni­ti­va­ment. Això ha pas­sat arreu i a Girona també. Ara, però, en aquesta nova nor­ma­li­tat hi h...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.