Quatre estacions

Les mel­me­la­des qua­tre esta­ci­ons –pri­ma­vera, estiu, tar­dor i hivern– és el pro­ducte estel·lar que ofe­reix GBech-Con­ser­ves Can Bech dins del seu ampli reper­tori amb més de 40 frui­tes. Les mel­me­la­des de cadas­cuna de les qua­tre esta­ci­ons estan ela­bo­ra­des a par­tir de diver­ses frui­tes de la tem­po­rada i repre­senta tota una nove­tat en l'àmbit de l'Estat espa­nyol. Aquest pro­ducte exclu­siu serà el que ser­virà en la cam­pa­nya de pene­tració als Estats Units.

Dins el món de les mel­me­la­des, que es comer­ci­a­lit­zen sota la marca Can Bech, com també es fa amb les frui­tes en almívar i les gelees, l'empresa aposta per la fruita i no pas pel sucre. «Uti­lit­zem poc sucre», diu Bech, que recorda que la nor­ma­tiva esta­tal espe­ci­fica que per cada 100 grams de fruita hi va un mínim de 60% de sucres. Per poder gua­nyar en gust de fruita, Bech va expli­car que fan ser­vir uns pro­ces­sos d'ela­bo­ració molt sin­gu­lars per reduir el mínim de sucre. GBech-Con­ser­ves Can Bech pot arri­bar a ela­bo­rar 600 qui­los de mel­me­lada en un dia.

A més, l'empresa ha deci­dit que cada pro­ducte tin­gui les seves millors recep­tes.

LA RECEPTA

Galetes amb gelea de pètals de rosa
En un bol barregem 5 rovells d'ou amb 500 grams de sucre i 15 grams de sucre de vainilla. Després hi afegim les clares a punt de neu, amb un punt de sal, i 65 grams de farina i 65 grams de fècula de blat de moro. Estirem la massa i fem peces per posar-les al forn uns minuts a 160 graus. Després del forn, hi afegim a sobre les peces la gelea de pètals de rosa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.