Economia

GUIXERS

Es sextuplica la producció de poma ecològica

L'Associació de Poma de Muntanya espera multiplicar per sis la producció de poma ecològica i arribar a 250 tones el 2016. Així ho va explicar ahir el president de l'entitat, Josep Pintó, davant del conseller d'Agricultura, Jordi Ciuraneta, que va visitar una explotació de la vall de Lord per conèixer de primera mà la iniciativa i donar suport als productors.

El projecte Bio Lord va néixer fa tres anys i ja en formen part una quinzena de socis que conreen unes quinze hectàrees de pomeres a les comarques del Solsonès, la Cerdanya i el Pallars Sobirà. El conseller Ciuraneta va expressar ahir que es tracta d'una “gran iniciativa” que “no només pretén elaborar un producte, sinó donar identitat al territori”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’empleat sènior, la resposta a la falta de professionals

Barcelona

Dona i gran, la doble barrera per emprendre

barcelona
Sara de la Rica
Catedràtica d'Economia de la Universitat del País Basc

“La discriminació per edat és un fet provat en el mercat de treball”

barcelona
Mons Badia,
presidenta del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)

“El respecte pel medi ambient fomenta el creixement econòmic”

Barcelona
ECONOMIA

Puja la despesa dels turistes a les comarques de Barcelona

Barcelona

Canmartex potencia l’R+D en les noves teixidores

Argentona (Maresme)

Ferrimax prepara el talonari i l’organització per créixer

Sant Fost de Campsentelles
economia

El BBVA presenta oficialment l’OPA al Sabadell en les condicions previstes

barcelona
ECONOMIA

La nova marca turística de Santa Susanna distingeix la sostenibilitat i la innovació

SANTA SUSANNA